Tuesday, February 5, 2008

alahaiiii

salam tuk semua..

lamanya tak tulis blog.. act, dah lama dpt line internet, but barely av time to write.. busy mcm biase.. ke sana dan ke mari.. mcm dah miss byk benda... huhu..

1. hepi belated new year..
ngeh2.. walaupon dah masuk bulan feb.. rasanya masih blom lambat kot.. 11 months remaining in the year 2008.. hehe.. so guys, av a wonderful year kay.. as for me, adala azam tahun baru.. esp m getting married this year, tentatively scheduled somewhere in july & august.. wait for da gud news.. hehe.. and secondly, i want to become a succesfull e-networker..nak gak sukses mcm cikgu amir, khairolR, bob, basri, amri dll.. so, skrg aku still belaja tuk jadi mcm diorg.. doakan aku sukses.. amin..

2. hepi belated birthday to heliza @ 3 feb 2008..
a garden party was held @ taman tasik perdana last sunday.. ramai gak dtg.. aku siap masuk bereh idol dgn bro reez, dpatla 3rd placing walaupon nyanyi lagu kau pergi jua ntah apa2.. wakakaka.. lawak2.. anyway ija, happy 22nd birthday.. sukses sokmo in life, studies, and anything u do, take care n be good =)

3. peluang menjadi jutawan e-commerce
mulai hari ini, aku akan byk update blog aku ni dgn bisnes e-commerce yang aku jalankan skrg.. aku dah nak start serius nak buat.. cmn org lain berjaya mcm tulah aku nak buat..

so, apa yang aku nak introducekan kat korang hari ini adalah lebih kepada peluang tuk buat bisnes sendiri.. tuk dapat extra income.. tuk ubah nasib idup ko.. tuk capai mimpi2 korang selama ni.. bukannya aku tak tau selama ni beranagn nak umah besar, pakai bmw.. aku pon mcm tu gak.. tp aku skrg dah ada jalan tuk dapatkan semua impian kita tu..

satu keistimewaan bisnes ini ialah ia menggabungkan kuasa internet dgn dunia MLM.. bermakna kata, segala urusan boleh dibuat online.. daripada e-registration kepada e-shopping.. semuanya online.. mcm beli thru eBayla.. tak ke cepat.. irfan khairi jual map melaysia pon kaya beb.. thru internert gak.. jutawan dah pon.. semuanya kuasa internet... berkesan la maknanya tu..

if nak tau lebih lanjut, mcm biasalah.. tlg call/sms saya tuk appointments.. kalo kawan2 tu just tanya la if jumpa mn2.. aku hanya mencari "org yang mencari" peluang.. so aku spread da words, aku spread daa flyers.. hanya org yg mencari akan cari aku.. so takde unsur paksaan dlm bisnes aku.. aku ahanya cari org yg btoi2 minat nak ubah hidup.. nak sara keluarga.. nak pencen awal.. nak kawin ke mcm aku nie.. hahahaha...

so guys, c ya at the top.. adios

AYOY aka DASSLER
+60124656824


1 comment:

AYOYakaDASSLER said...

alamak.. salah date la ija tu.. 3 feb 2008 daaa.. huhuhu