Thursday, April 23, 2009

sleepy day

salam duniaku..

aku mengantuk giler b4 lunch tadi.. padahal smlm kinda awal gak tido.. huhu.. arini takde sgt aktiviti dkt opis.. semlm jelah busy sket dgn audit.. huhu..

apa yang menarik ek.. owh semlm bermulalah season baru liga maskwip 2009/2010.. jkr mcm biasa hantar 2 teams. PWD & JKR.. pwd tu senior & jkr tu junior.. aku main mana season nie? tak tau lagik.. dapat jemputan main tuk PWD.. tgkla kalo rajin.. tgh takde mood nak main.. smlm gi tgk je plus amik adiah for masters last season..

perkembangan menarik liga makswip musim ke 3 ni.. sebanyak 30 team telah mendaftar.. sangat2 memberansangkan.. kiranya full house la endah parade tuh.. ada muke2 baru seperti BNM.. tu jelah yg aku perasan smlm.. hehehe..

hopefully season baru ni game bowling aku pon makin menyinar.. tp masih dalam konflik sama ada nak terus main spin or start main hook.. hmmm.. takpelah.. layan jelah.. hehe..

dats all for today.. takde byk nak cite.. gaji dah masuk.. hehe.. tp takpe, gaji mingguan masih ada.. hopefully minggu ni everything leh settle.. i mean my biz lah.. hehe

oklah.. daaa.. wslm

1 comment:

KiKi MIkaSa said...

hye Mr ayoy...

ha..menarik cite pasal MAKSWIP tu... tak tahu plak Mr Ayoy peminat bowling and player jugak... so...main ke tak dalam MAKSWIP?